Kuzey Yakası Ofisleri 60 ay vade farksız kampanya!
Ticari ofis projesi olarak hayata geçirilen Kuzey Yakası Ofisleri 60 ay vade farksız kampanya başladı. 

Peşinde yüzde 30 indirimin uygulandığı Kuzey Yakası Ofisleri kampanya kapsamında ayrıca 120 ay 0.95 vade farkı ile ödeme imkanı konut alıcılarına sunuluyor. Kuzey Yakası Ofisleri ödeme planı bilgisi için tıklayınız.

Markalı konut projesi üreticilerinden Emlak Konut GYO imzası ile inşa edilen projede çalışmalar devam ediyor. Farklı büyüklüklerdeki ticari ünitelerin bulunduğu Kuzey Yakası Ofis satışları sürüyor. Akıllı ofislerin planlandığı proje 364 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek. 50 adet dükkan ve 350 adet ofisten oluşan proje Başakşehir ofis projeleri arasında yer alıyor. İstanbul Başakşehir Şehir Parkı içerisinde hayata geçirilen projede spor alanları, etkinlik alanları, 600 kişilik konferans salonu, 143 kişilik toplantı ve 83 kişilik seminer salonu da bulunuyor. 

Kuzey Yakası fiyat için tıklayınız.
Kuzey Yakası teslim tarihi? Tıklayınız.
Kuzey Yakası nerede? Tıklayınız.

Kuzey Yakası Ofisleri kampanya ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181