Kuzu Grup 650 konut ile yüzde 20 indirim kampanyasına katıldı!
Kuzu Grup, 3 projesindeki 650 konut ile yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat kampanyasına destek veriyor.

Gayrimenkul sektöründe 41 firmanın 150 projesinde uyguladığı 'peşinde yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma' kampanyası konut alıcılarının karar verme sürecinde etkili oldu. Seapearl Ataköy, Spradon ve Divan Residence projeleriyle bu sürece katılan Kuzu Grup, toplam 650 konut ile kampanyayı destekliyor. İstanbul'da hayata geçirilen Seapearl Ataköy'ün Batı Etabı'ndaki 150 konut kampanya kapsamında satışa sunuluyor. Batı Etabı'nda metrekare birim fiyatları 8 bin dolardan başlıyor. Spradon Quartz, Spradon Residence, Spradon Kuleler, Spradon Evleri, Spradon Vadi Evleri ve Spradon Teras Evler projelerinde ise hemen teslim olarak satışı devam eden konutlarda fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor.

9 MİLYAR TL'LİK SATIŞ HEDEFİ
Kuzu Grup'un kampanya kapsamındaki diğer projesi ise Divan Residence. 34 bin 200 metrekare arsa üzerinde yükselen projede 743 konut bulunuyor. Projede fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Özen Kuzu, "15 Haziran'a kadar devam edecek 'güç birliği' kampanyası ile piyasaya nakit akışı hızlanacak ve sektör ivme kazanacak. 1 aylık süreçte satışların 9 milyar TL'ye ulaşacağı görüşünü destekliyoruz" dedi.

 
HaberTürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181