Kuzu Grup için Dubai Cityscape Global 2016'da satış ikinci planda!
İstanbul’un marka projelerinden SeaPearl Ataköy ile fuara katılan Kuzu Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, projede yer alan 202 odalı otel ve 62 özel rezidansı işletecek olan Jumeirah Group’un CEO’su Stefan Leser’la SeaPearl Ataköy standında bir araya geldi.

İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi SeaPearl Ataköy ile uluslararası platformlarda boy göstermeye devam eden Kuzu Grup, Emlak Konut GYO ve GYODER başta olmak üzere Türk firmaların büyük ilgi gösterdiği Dubai Cityscape Global Fuarı’nda yabancı yatırımcılar ile sıcak temas halindeydi. Sahip olduğu sıra dışı mimarisi, eşsiz konumu ve sosyal donatıları bakımından dikkatleri üzerine çeken SeaPearl Ataköy projesine yabancı yatırımcı ilgisi bu yıl da oldukça yoğun oldu.

Ülkemiz için buradayız, satış ikinci planda
Dubai Cityscape 2016 fuarının Türk gayrimenkul geliştiricilerinin önem verdiği uluslararası bir organizasyon olduğunu belirten Özen Kuzu, “Geçtiğimiz sene konut sattığımız yatırımcılar bu yıl da yakın dostlarına projemizi göstermek için fuara davet etmişler. Bu gelişmeler bizler için çok önemli. Bayram tatilinden sonra birçok yabancı yatırımcıyı ülkemizde ağırlayacağız” diye konuştu. Kuzu, “Fuarda projelerimizi Körfez yatırımcılarıyla buluşturuyoruz. Bunun ötesinde Türkiye'nin yatırım yapılabilir güvenli bir liman algısını, güçlü demokrasisini ve yükselen ekonomisini de Körfez yatırımcılara sunma şansı buluyoruz. Bu yıl ülkemiz için buradayız, satış ikinci planda” dedi.

Özen Kuzu, “Türkiye'de siyaset kurumu, yabancı yatırımcıların konut sektöründeki önemini keşfetti. Bunu 2012 yılında çıkan mütekabiliyet yasası ile hayata geçirdi. Şimdi bir de yabancı konut alıcısının Türkiye'de oturum ve vatandaşlık hakkı verilmesi gibi konular gündemde. Biz de bu bilinçle bu yılki fuara daha büyük önem verdik. Körfez yatırımcısı için İstanbul her zaman prestijli bir yer olmuştur. Bunun uzun yıllar devam edeceğini düşünüyorum. Bizim projemiz bu konuda yatırımcıların beklentilerini karşılıyor. Denize yakınlığı, ulaşım kolaylığı, mimari dizaynı gibi birçok etken projelerimizin yatırımcılar tarafından tercih edilmesini sağlıyor. Burada bütün ekibimizle birlikte yatırımcılara ülkemizi, şehrimizi, ekonomimizi anlatıyoruz” diye konuştu. 

SeaPearl Ataköy’e Jumeirah etkisi
SeaPearl Ataköy’deki otel ve rezidans biriminin Jumeirah Group tarafından işletilecek olmasının bu yıl projeye olan merakı daha da artırdığını söyleyen Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Nisan ayında duyurduğumuz işbirliğimiz özellikle yabancı yatırımcı üzerinde büyük yankı uyandırdı. Bu durumu bu yılki fuarda daha iyi anlama imkanı bulduk” dedi. SeaPearl Ataköy ile ilgilenen yabancı yatırımcılarla iletişimlerini koparmadıklarını söyleyen Kuzu, “Geçtiğimiz yıllarda fuarlarda kurduğumuz bağlantılarla satış gerçekleştirdik. Bu yıl da yine böyle olacağına inanıyorum” dedi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181