Liva Home Uzundere 2. etap 24 ay sıfır faiz kampanyası!
"Hayat Buna Değer" sloganıyla; çevre dostu, en ileri teknoloji ile donatılmış, uluslararası standartlarda güçlü yapılar inşa ederek, sektöründe öncü rol üstlenen Folkart; Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabının ardından, aynı bölgedeki ikinci projesine başlıyor. Yeni proje Uzundere kentsel dönüşüm alanında Folkart'm, LivaHome isimli ilk projesine komşu pozisyonda. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Folkart'm İzmir'de kentsel dönüşüm projelerinde çok önemli bir aktör rolünü üstlendiğini bildirdi. Sancak, Uzundere'de üstlendikleri ilk projeyle, 'kentsel dönüşümde kalite çıtasını' en üst seviyeye taşıyarak, örnek oluşturduklarını belirtti.

2. ETAPTA 422 KONUT
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, Karabağlar ilçesi Uzundere Mahallesi'nde 280 konut ve 33 iş yerini kapsayan kentsel dönüşüm projesi için yaptığı ilk etap ihalesini Folkart kazanmıştı. 32 hektarlık alanı kapsayan kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında, belediyenin hak sahipleri için vereceklerinin dışmda, LivaHome markasıyla 169 konut ve 24 işyeri satışa çıkmıştı. İlk projenin teslimi 2018 yılının temmuz ayı olarak planlanıyor. 2016 yılının aralık aymda temeli atılan LivaHome Projesi'nde inşa edilecek 9 blokta da çalışmalar tüm hızıyla sürerken Folkart, açılan ikinci ihaleye de katıldı, ihaleyi kazanan Folkart, LivaHome 2. etap için çalışmalara başladı. 30 Haziran 2020'de teslim edilecek 2. etapta, 12 blokta 422 konut ve 40 işyeri olmak üzere 462 bağımsız birim yapılacak.

24 AY SIFIR FAİZ
LivaHome projesinin 2. etabında satış başladı. Yüzde 10 peşinat imkanı bulunan LivaHome'da 24 ay '0' (sıfır) faiz fırsatı sunuluyor. Projede daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor. İlk LivaHome Projesi'be komşu konumdaki 2. etapta; 2+1, 3+1 daire seçenekleri ve ticari alanlar bulunuyor. LivaHome projesinde dairelerin büyüklükleri 85-176 metrekare arasında değişiyor. Ticari alanlar ise 47-105 metrekare arasında bulunuyor.

FOLKART ACADEMY TÜRKİYE'YE ÖRNEK
Geçen yıl tiyatro atölyesi ile eğitim hayatına adım atan Folkart Academy'de, bu yıl yeni alanlarda da eğitimler verilmeye devam ediliyor. Tiyatro Atölyesi'nin yanısıra Sosyal Latin Dansları, Halk Oyunları ve Bale Eğitimi atölyeleri açılıyor. Salsa, Bachata, Zeybek, Klasik Bale, Modern Bale ve Çağdaş Dans eğitimlerinden farklı olarak, Folkart Academy bünyesinde kurulan Polifonik Koro dersleri de başladı. Tüm eğitimler ücretsiz olarak veriliyor. Folkart Academy bünyesinde bu sene tüm branşlarda bin 500 civarında kişiye eğitim verilmesi hedefleniyor.

ÇOK SESLİ KORO 
Folkart Academy olarak sadece tiyatro alanında 2017 yılında toplamda 25 bin civarı kişiye ulaştıklarını bu yılki ilk kayıt dönemi ile birlikte bu rakamın 35 bini aştığını belirten Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "FolkartAcademy gibi ciddi bir sosyal sorumluluk projesini bu güzel şehirde sürdürülebilir kıldığımız için mutluyuz" dedi. Proje Koordinatörü Volkan Severcan ise şöyle konuştu: "Polifonik Koro ile amacımız Türkiye'nin en güçlü çok sesli korosunu İzmir'de kurmak. Hem Anadolu'nun sesleri hem de dünya ezgileri çok sesli bir şekilde icra edilecek." Diğer başvurular tamamlanırken, Klasik ve Modern Bale ile Çağdaş Dans başvuruları 2 Nisan tarihine kadar yapılabilecek.

Posta Ek1 Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181