Lokum Evler yüzde 20 indirim kampanyası!
Tuzla konut projeleri arasında yer alan Lokum Evler yüzde 20 indirim kampanyası başladı.

Lokum Evler yüzde 20 indirim kampanyası kapsamında peşin ve konut kredili satışlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat imkanları konut alıcılarına sunulacak. Sektörü canlandırmak adına başlatılan kampanyalarla ev sahibi olanlar yüzde 5 peşinat ile 120 ay vadeli kredisini 0.98 faiz oranıyla ödeyebilecek.

Daire büyüklüklerinin 65 metrekare ila 155 metrekare arasında değişim gösterdiği projede 1+1, 2+1, 2+1,5, 3+1 ve 3+1,5 daire seçenekleri yer alıyor. 52 bin 116 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede 28 bin metrekarelik peyzaj alanı bulunuyor.

Metropolist ve DKY İnşaat imzası ile inşa edilen projede çocuk oyun alanları, doğa ile bütünleşen yürüyüş yolları, bisiklet parkurları ve seyir terasları bulunuyor. 742 adet konut ve 8 ticari alandan oluşan Lokum Evler projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Lokum Evler yüzde 20 indirim kampanyası bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Lokum Evler fiyat listesi 2018 için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181