Luxera Bahçelievler 120 ay 0,49 faiz oranı kampanyası!
Luxera Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat imzası ile hayata geçirilen Luxera Bahçelievler 120 ay 0,49 faiz oranı kampanyası başladı.

Yenibosna konut projeleri arasında yer alan Luxera Bahçelievler projesinde ayrıca 84 ay sıfır faiz imkanı ve peşinde yüzde 20 indirim konut alıcılarına sunuluyor. 1+1,2+1 ve 3+1 dairelerin tasarlandığı projede kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, fitness, Türk hamamı, sauna, çocuk oyun odaları ve hobi odaları gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 10 katlı tek bloğun inşa edildiği projede 110 daire yer alıyor.

4 bin metrekare ticari alanlara ayrılan Luxera Bahçelievler projesinde dairelerin büyüklükleri 72 metrekare ila 142 metrekare arasında değişim gösteriyor.

Luxera Yenibosna peşinde yüzde 20 indirim kampanyası için tıklayınız.

Luxera Yenibosna 60 ay sıfır faiz kampanyası için tıklayınız.

Luxera Yenibosna fiyat için tıklayınız

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181