Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde taksitler 3 bin 950 liradan başlıyor!
Makyol tarafından inşa edilen Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde taksitler 3 bin 950 liradan başlıyor. Yüzde 20 indirim imkanının konut alıcılarına sunulduğu projede faiz oranları 0,98 olarak belirlendi.

84 mağazalı alışveriş meydanından oluşan Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde dairelerin büyüklükleri 72-167 metrekare arasında değişiyor. 464 adet daireden oluşan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. 84 ünitelik alışveriş ve yaşam meydanının bulunduğu projede bir çok sosyal yaşam alanı konut alıcılarına sunuluyor.

Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, sosyal tesis, kafetarya, 24 saat kapalı devre güvenlik sistemi, yürüyüş yolları, SPA, fitness, sauna ve yoga- pilates salonunun yer aldığı spor ve sağlık kulübü yer alıyor

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181