Makyol Yaşam Beylikdüzü peşinde yüzde 10 indirim kampanyası!
464 adet daireden oluşan Makyol Yaşam Beylikdüzü peşinde yüzde 10 indirim kampanyası başladı.

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde son 60 daire için peşin ödemelerde yüzde 10 Enflasyonla Topyekun Mücadele indiriminin yanı sıra yüzde 10 ek indirim ya da yüzde 0 faiz, yüzde 20 peşinat ve 36 ay vade imkanı konut alıcılarına sunuluyor.

1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin tasarlandığı projede birçok sosyal yaşam alanı yer alıyor. 84 ünitelik alışveriş ve yaşam meydanının yer aldığı projede  açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, sosyal tesis, kafetarya, 24 saat kapalı devre güvenlik sistemi, yürüyüş yolları, SPA, fitness, sauna ve yoga- pilates salonunun yer aldığı spor ve sağlık kulübü bulunuyor.Makyol tarafından hayata geçirilen Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde dairelerin alanları 72-167 metrekare arasında değişim gösteriyor. 

Makyol Yaşam Beylikdüzü ödeme planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Makyol Yaşam Beylikdüzü adres bilgisi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181