Marina 24 yüzde 20 indirim kampanyası!
İstanbul Büyükçekmece'de 5 bin metrekare büyüklüklüğünde, denize sıfır ticari alanların planlandığı Marina 24 yüzde 20 indirim kampanyası başladı.

Marina 24 yüzde 20 indirim kampanyası kapsamında peşin ve konut kredili satışlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat imkanları konut alıcılarına sunulacak. Sektörü canlandırmak adına başlatılan kampanyalarla ev sahibi olanlar yüzde 5 peşinat ile 120 ay vadeli kredisini 0.98 faiz oranıyla ödeyebilecek.

286 daireden oluşan Marina 24 projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. 24 Gayrimenkul imzası ile 75 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükselen projede rezidans, bahçe ve teras dubleksleri ve sahile açılan Gurme Çarşısı yer alıyor.

30 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Marina 24 projesinde sanat sokağı, performans meydanı, marina gurme, babalu çocuk aktivite merkezi, babalu water park, iskele, amfi tiyatro, çocuk oyun alanları, evcil hayvan park alanı, tenis kortu, basketbol sahası, zen bahçesi, dinginlik sediri, sonsuzluk havuzu, açık/kapalı yüzme havuzları, fitness/gym, hamam, sauna, spa/wellness, çok amaçlı stüdyo alanları, parti/davet odası, cep sineması, oyun odası, lounge alanı gibi sosyal imkanlar bulunuyor. Projede dairelerin 42'si bahçe ve teras dubleks olarak tasarlanıyor. 

Marina 24 yüzde 20 indirim kampanyasıile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Marina 24 projesi fiyatlar için tıklayınız.

Marina 24 projesi nerede? Tıklayınız.

Marina 24 teslim tarihi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181