Maslak 1453 dükkan başvuruları için son 4 gün!
Markalı konut projesi üreticilerinden Emlak Konut tarafından satılacak olan Maslak 1453 dükkan başvuruları için son 4 güne girildi.

İster kiracılı, ister ticarete hazır dükkanlara sahip olunabilecek olan Maslak 1453 dükkan satışları açık artırması 26 Haziran 2019 tarihinde saat 11:00’da Emlak Konut Genel Merkezinde (Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. No:7/2B (Batı Ataşehir) Ataşehir/İSTANBUL) adresinde yapılacak. Açık artırma ihalesine katılmak isteyenlerin en geç 25 Haziran 2019 saat 17:00'a kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

İhale dosyası http://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR/satis-ihale-ilani web adresinde veya aşağıda belirtilen adreste 09:00 ~ 17:00 saatleri arasında bedelsiz olarak görülebilir veya alınabilir. İhaleye teklif verecek İsteklilerin, ihale dosyasını almaları zorunludur.

Sektörde adından sıkça söz ettiren Emlak Konut tarafından Maslak 1453 satılık dükkan seçenekleri cadde, meydan ve açık hava dükkanları olarak alıcısına sunuluyor. 60 ay taksit ve yüzde 8 KDV kolaylığının sunulduğu dükkanlarda 7 yıldan başlayan geri kazanım süresi bulunuyor.

Maslak 1453 dükkan açık artırması detayları için tıklayınız.
İhale şartnamesi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181