Mebuskent'in AVM kısmı Eylül sonunda açıklacak!
Başkent'in yeni gözdesi Karacakaya'da, uydu kent olarak kurulan Mebuskent projesinin kendisine ait 5 bin kişiye hitap edecek AVM alanındaki 8 bin metrekare satılabilir alan için ön talep toplama süreci başladı. AVM, Eylül sonuna kadar faaliyete geçecek.

Aymor Grup tarafından Batıkent Karacakaya bölgesinde gerçekleştirilen Türkiye'nin en büyük yeşil alana sahip marka projesi Mebuskent'te yaşam başlarken, 8.000 metrekarelik ticari alanın satışları için ön talep toplama süreci de başladı.

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, "Satılabilir alanları yönetim olarak satmaya karar verdik ve ön talepleri toplamaya başladık. Şu an metrekare birim fiyatları hazırlanıyor. Çeşit çeşit metrekareler bulunmakta. AVM'nin Eylül sonunda faaliyete geçmesi planlanıyor. İçerisinde kuaförden markete, kuru temizlemeden güzellik salonuna kadar insanların gündelik ihtiyaçlarını karşılayacağı her şey bulunuyor" dedi.

Anayurt Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181