Mega proje ödülünü Paris'e kaptırdı!
En iyi sağlık, otel, ofis, endüstriyel yatırım, en yenilikçi yeşil bina, gelecek vaateden yatırımlar kategorilerinde yarışan şehirler ve projeler arasında 26. MIPIM Ödülleri almaya hak kazanan yatırımlar açıklandı, İtalya, Fransa, Belçika, Almanya, İsveç, Çek Cumhuriyeti ve İngiltere ödül alan ülkeler arasında.

Bu yıl ödüle değer bulunan projelerde öne çıkan özelliklerin başında çevreye saygı ve uyum öne çıktı. Finale kalan tüm projeler yeşil sertifikalı. Ödül alan tüm projelerin ise enerji korunumu yönünde özellikleri barındırması dikkat çekti. Bunu tarihi doku içinde eskiyi bozmadan dönüştüren, geliştiren yaklaşımlar izledi.

Türkiye'den Iglo Mimarlığın ICI Plants & Headquarter Binası, kendi kategorisi içindeki en iyi proje olarak öne çıktı. Türkiye 3. havalimanı ile gelecek vaateden mega proje kategorisinde finale kaldı, lakin birinciliği Paris'te karma kullanımlı bir otel projesi aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181