Mehmet Kurt Emlak Sayfası'na konuk oldu...

Emlak sektörünün güçlü markası Emlak Sayfası'nın TGRT Haber'de yayınlanan programına katılan Lik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, inşaat sektöründeki yeni dönem hedefleri başta olmak üzere sektördeki son durum ve konut üretimi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

28 Ağustos 2016 Pazar günü özel bir yayınla ekranlara gelen Emlak Sayfası programında Utku Çalışkan'ın sorularını yanıtlayan Mehmet Kurt, inşaat sektöründe 2016 yılı için yeni bir dönem başladığını ve bu yeni dönemle birlikte 2017 yılında rekor bir konut satış rakamı yakalanacağı ifade etti. Kurt,"İnşaat sektörü ülkemizin en önemli sektörlerinin başında geliyor. Böylesine önemli bir sektörün gelişmesi ve büyümesi herşeyden önce ülke ekonomisi içinde büyük bir kazanç. 2015 ve 2016 yılında yaşanan talihsiz birtakım  olaylar nedeniyle sektörümüz gereken büyümeyi tam olarak sağlayamadı. Ancak 2017 yılından itibaren ciddi bir ivme yakalayacağımızı düşünmekteyim" dedi.

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181