Merkez Ankara 'Hayallerini Erteleme Türkiye' kampanyası!
Dünyanın önde gelen mimarlık ofislerinden New York merkezli KPF tarafından tasarlanan Merkez Ankara projesinde 'Hayallerini Erteleme Türkiye' kampanyası başladı. 

Merkez Ankara kampanya kapsamında projeden konut alan vatandaş taksitlerini ödemeye 24 ay sonra başlayacak. Konut alacak olan kişiler konut fiyatının yüzde 80'i için kredi kullanabilecek ve kalan yüzde 20'lik ödeme için ise yüzde 5 peşinat verebilecek. Geri kalan yüzde 15'lik kısımıda üçüncü yılda ödemeye başlayabilecek. Konutların fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacağı kampanyada iki yılın masrafı Emlak Konut tarafından karşılanacak. Kampanya kapsamında faiz oranı ise 15 yıl vadede yüzde 0.79 olarak uygulanacak.

125 bin metrekare alanda inşa edilecek olan Merkez Ankara projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. Yenimahalle konut projeleri arasında bulunan Merkez Ankara Emlak Konut projesinde alışveriş merkezi, konutlar, ofisler, 313 odalı bir otel ve okul yer alacak. 1 milyon 200 bin metrekarelik inşaat alanıyla tek parselde Türkiye'nin en büyük karma kullanım projesi olma özelliği taşıyan projenin konumu ile dikkat çekmesi bekleniyor. 

1320 ticari üniteden oluşacak olan Merkez Ankara projesi 2020 daireden oluşacak. Pasifik İnşaat ve Çiftay İnşaat imzası ile karma konseptte hayata geçirilecek olan Merkez Ankara Pasifik İnşaat projesinde 17 blok olarak planlanıyor. 4 milyar 194 milyon TL'lik hasılat büyüklüğüne sahip olan proje Ankara'nın şehir merkezindeki en büyük arazisi eski EGO Garajı'nın yerine yapılacak. 

Merkez Ankara lokasyon detayları için tıklayınız.
Merkez Ankara teslim tarihi? Tıklayınız.

Merkez Ankara Emlak Konut kampanyası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181