Mesa Gökada 0,98 faiz oranı kampanyası!
Mesa Mesken imzası ile hayata geçirilen Mesa Gökada 0,98 faiz oranı kampanyası başladı. 

3 bloktan oluşan Mesa Gökada 0,98 faiz oranı kampanyası detayları şu şekilde; Mesa Gökada kampanya 120 ay vade seçeneği ile konut alıcılarına sunuluyor. 

Markalı konut projesi üreticisi Mesa imzası taşıyan Mesa Gökada Maltepe projesi 317 adet konuttan oluşuyor. İstanbul Maltepe'de yükselen Mesa Gökada projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde ve farklı büyüklüklerde daire seçenekleri bulunuyor. Maltepe konut projeleri arasında yer alan Mesa Mesken Gökada projesinde ticari alanlar, kapalı havuz ve fitness gibi sosyal donatılar bulunuyor. 

Balkonlarından eşsiz adalar ve doğa manzarasının göründüğü Mesa Gökada projesi Mesa'nın Maltepe'deki ilk projesi olma özelliğini taşıyor. Özgün mimariye sahip olan Mesa Gökada projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Mesa Gökada fiyat için tıklayınız.
Mesa Gökada teslim tarihi? Tıklayınız.
Mesa Gökada nerede ? Tıklayınız.

Mesa Gökada 0,98 faiz oranı kampanyası ve Mesa Gökada ödeme planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181