Mesa Koz'da yüzde 15 peşinatla teslime kadar ödeme yok!
Anadolu Yakası’nın ulaşım, ticaret ve finans merkezi Kozyatağı’nda yaşam standartlarını zirveye çıkaran MESA KOZ cazip kampanya fırsatlarıyla sahiplerini bekliyor. Sadece %15 peşinatla teslime kadar ödeme yapmadan sahip olabileceğiniz Mesa Koz’da 31 Mart’a kadar %10 KDV indirim fırsatı da devam ediyor.

İstanbul’un en önemli kesişim noktalarından Kozyatağı Kavşağı’nın hemen yanı başında yer alan MESA KOZ, bölgesinin en modern ve ince mimari detaylarla tasarlanmış projesi olarak Kozyatağı’ nda fark yaratıyor. Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık ödünsüz kalite anlayışı ve nitelikli yaşam alanlarıyla yaşam markası haline gelen MESA, eşsiz konuma ve seçkin detaylara sahip MESA KOZ projesinde ev sahibi olmak isteyenler için cazip kampanya fırsatları sunuyor. Kampanya kapsamında, MESA KOZ projesine sadece %15 peşinatla teslime kadar ödeme yapmadan sahip olmak mümkün. MESA KOZ projesinde ayrıca 31 Mart’a kadar %10 KDV indirimi avantajı uygulanıyor.

Ferah ve Konforlu Detaylarla, Ayrıcalıklı Bir İç Dünya
Estetik tasarımı ve yüksek yaşam standartları ile bölgesinin referans projesi MESA KOZ, 280 bağımsız bölümden ve 28 kattan oluşuyor. Projenin 19’uncu katına kadar 1+1’ler ve 2+1’ler bulunuyor. MESA KOZ’da çok özel bir Lounge’ın hizmet vereceği 19’uncu katın üstünde ise daha büyük 2+1’ler, 3+1 daireler ve 4+1 Penthouse seçenekleri yer alıyor. MESA KOZ’da yüksek yaşam standartlarına, tarihi yarımadaya kadar uzanan, deniz ve kentin yer aldığı panoramik eşsiz manzara da eşlik ediyor.

Lüks Standartlarında Ötesinde Bir Yaşam Alternatifi
Her ihtiyaca rahatlıkla cevap veren yüksek nitelikli MESA KOZ projesi; açılır-kapanır havuzu ile dört mevsim yüzme ve günün yorgunluğunu keyifli bir havuz başı ortamında atma imkânı ile beraber benzersiz bir sauna deneyimi sunuyor. Çeşitli ekipmanlarla donatılmış fitness salonunun da hizmet vereceği proje, concierge, housekeeping ve vale hizmetleri ile MESA KOZ sakinlerini benzersiz ayrıcalıklarla tanıştırıyor.

Şehrin Merkezinde Kolay ve Hızlı Ulaşım
Seçkin yaşama dair tüm ihtiyaçlara kusursuz yanıt veren MESA KOZ, benzersiz konumu ile sakinlerine büyük bir ayrıcalık sunuyor. Birçok AVM, hastane ve eğitim kurumu MESA KOZ’a sadece birkaç dakika mesafede. MESA KOZ’da birkaç adımla 2 metro hattına da ulaşmak mümkün olacak. Proje ayrıca, Sahilyolu, Minibüs Yolu, E-5, TEM, Şile Yolu, Kuzey Marmara Yolu’na ve boğaz köprülerinin her üçüne birden kolay ve doğrudan bağlanma imkanı sağlayan kesişme noktasında yer alıyor. MESA KOZ, istenildiğinde yine birkaç adımda alışveriş için AVM’ye, yürüyüş için de 5 dakika içinde Bağdat Caddesi veya Sahil Yolu’na ulaşım sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181