Metal Yapı 2 projede faiz oranını 0.88'e indirdi!
Konut kredisinde banka faiz oranları vüzde 0.98'e düşerken Metal Yapı bu indirimi bir adım daha öteye taşıdı. Metal Yapı Genel Müdürü Karali, konuttaki faiz oranını şirket olarak 0.88'e indirdiklerini söyledi.

Metal Yapı Konut, hükümetin tapu harcı ve KDV oranlarını indirmesiyle birlikte, kamu bankalarının da konut kredi faizlerini 0.98 seviyesine indirmesiyle hareketlenen inşaat sektörüne faiz oranını yüzde 0.88'e indirerek destek oluyor. Metal Yapı Konut, Küçükçekmece Gölü'nün kıyısında bir tarafı göl diğer tarafı deniz manzaralı projesi Blue Lake ile Kemerburgaz'ın en nitelikli projelerinden Kemerlife XXIII'e yatırım yapmak isteyenlere 0.88 faiz oranı ve cazip fiyat avantajları sunuyor. Faiz indirim kararının sektörde büyük bir heyecan yarattığını ve piyasanın hareketlendiğinin altını çizen Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, "Şimdi ev almanın tam zamanı" dedi. Tapu harçlanndaki indirimle birlikte 150 metrekarenin üzerindeki konutlarda KDV'nin düşürülmesinin de çok önemli olduğunu belirten Karali, "Bu karar sektöre büyük fayda sağlayacaktır" dedi.

FARKLI DAİRE TİPLERİ
Küçükçekmece Gölü'nün kıyısında yer alan Blue Lake, Kanal İstanbul güzergahı üzerindeki konumuyla yatırım yapmak isteyenler için ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor. 60 metrekare ile 400 metrekare arasında 1+0'dan 4+1 dublekse kadar değişen daire alternatifleri; teraslı, balkonlu ve bahçeli konutlar, 10 metrekare ile 264 metrekare arasında değişen toplamda 19 bin metrekare balkon ve teras alanıyla dikkat çekiyor. Blue Lake İstanbul Projesi'nde dairelerin tamamı hem göl hem de deniz manzarasına sahip. 17 bin 500 metrekare peyzaj ve sosyal alanı ile dikkat çeken projede 65 metre yüksekte, 15. Katta yer alan Gök Teras'ta, bloklar özel bağlantı ile birleştirilerek panoramik deniz ve göl manzarasına hakim 3 adet infinity havuzu, cafe ve oturma alanları ve 2,6 km yürüme parkuru ile hiçbir projede olmayan bir keyif alanına dönüşüyor. 

ULAŞIMIN MERKEZİNDE
Metal Yapı Konut'un genel felsefesi çerçevesinde markanın diğer projeleri gibi 'yaşama en yakın noktada satışa sunulan' Blue Lake Projesi; toplu ulaşım araçlarına, okullara, üniversitelere ve AVM'lere oldukça yakın ve merkezi konumuyla ön plana çıkıyor. Blue Lake; TEM ve E5'e, toplu ulaşım araçlarına ve havaalanına çok yakın. Konum itibarı ile Kanal İstanbul'un önünden geçtiği proje, Mimar Sinan Köprüsü'ne 200 metre, E5,Metrobüse ve Marmaray'a 500 metre, Atatürk Havalimanı'na ise 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

SINIRLI SAYIDA DAİRE
İSTANBUL'UN en prestijli ve en cok prim yapan semtlerinden Kemerburgaz'da bulunan Kemerlife XXIII'te yasam cok yakında başlıyor. Akıllı ev sistemi ile donatılan ve 1+0'dan 5+1'e kadar farklı büyüklüğe sahip 160 daire ve 8 mağazadan oluşan proje, ünlü mimar Kerem Piker'in imzasını taşıyor. Asma bahçeleri ve ahşap bloklardaki bahçe teraslarıyla yeşil içerisinde doğaya saygılı bir yasam sunan Kemerlife XXIII'te sınırlı sayıda daire fırsatı sunuluyor. 


Star Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181