Meydan Ardıçlı 0.99 faiz oranı kampanyası!
İstanbul Esenyurt'ta yer alan Meydan Ardıçlı 0.99 faiz oranı kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

67 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Meydan Ardıçlı 0.99 faiz oranı kampanyası başladı. Meydan Ardıçlı kampanya kapsamında 0.99 faiz oranı ile ödeme seçeneğinin yanı sıra 36 ay vade imkanıda bulunuyor.

125 adet ticari birimin yer aldığı projede fitness salonu, 1000 metrekare çocuk oyun alanı, cafe ve restaurant, hobi bahçesi ve sanat galerisi yer alıyor. 12 bin metrekare büyüklüğünde yeşil alanın bulunduğu projede 7 katlı 27 blok yükseliyor.

1681 daireden oluşan Meydan Ardıçlı Esenyurt projesi Esenyurt konut projeleri arasında bulunuyor. Özyurtlar İnşaat ve Bahaş Holding tarafından hayata geçirilen projede stüdyo,1+1,2+1,3+1 ve 4,5+1 daire tipleri bulunuyor. 

Meydan Ardıçlı 0.99 faiz oranı kampanyası detaylarını sizler için derledik. Meydan Ardıçlı yeni kampanya 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Meydan Ardıçlı örnek daire için tıklayınız.
Meydan Ardıçlı nerede ? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181