Meydan Evleri yüzde 10 indirim kampanyası!
35 bin metrekare arazi alanı üzerinde inşa edilen Meydan Evleri yüzde 10 indirim kampanyası detayını sizler için araştırdık.

​Anadolu Yakasının Ümraniye ilçesinde konumlandırılan Meydan Evleri yüzde 10 indirim kampanyası başladı. Meydan Evleri kampanya kapsamında yüzde 10 indirim uygulanıyor. Meydan Evleri indirim kampanyası dışında ayrıca 60 ay vade 0.98 faiz imkanı ile konutların satışları devam ediyor.

2 bin 500 metrekare büyüklüğünde bahçe alanının bulunduğu projede bir oda bir salon, iki oda bir salon, üç oda bir salon ve dört oda bir salon dubleks daireler yer alıyor. Meydan Evleri Arter İnşaat projesinde fitness, çocuk oyun odaları, çocuk havuzu, kütüphane, dinlenme grupları ve çocuk oyun köşesi ve kapalı otopark gibi imkanlar yer alıyor. 

Arter İnşaat imzası ile toplam 116 daireden oluşan projede 1+1 daireler 44 metrekare 2+1 daireler 125 metrekare 3+1 daireler 148 metrekare 4+1 daireler ise 170 metrekare büyüklüğünde planlanıyor.

Meydan Evleri yüzde 10 indirim kampanyası ve Meydan Evleri ödeme planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri www.emlaksayfasi.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

​Meydan Evleri projesi teslim tarihi? tıklayınız.
Meydan Evleri projesi nerede? tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181