MIPIM'e hangi belediye hangi projesi ile katıldı!
Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen ve dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olan MIPIM'e Türkiye'den katılan kamu kurum ve kuruluşları bin 700 metrekarelik alanda projelerini sergiliyor. Fuara Türkiye'den 19 belediye başkanı katılıyor.

Fuara stantla katılan şirketlerin arasında İTO ve Emlak Konut GYO'nun yanı sıra Beyoğlu Investors Group (BIG), Efekta Mimarlık, Esas Gayrimenkul, Hill International, İzka İnşaat, Lal Gayrimenkul Değerleme, Özak - Yenigün - Ziylan Ortaklığı, Öncüoğlu+ACPMimarhk, Özer+Tulgan Mimarlık, ProPlan, Real Estate, Sabri Paşayiğit Design Office, Tabanhoğlu Mimarlık, Tahincioğlu Gayrimenkul ve TSKB Gayrimenkul Değerleme bulunuyor.


8 büyükşehir dev projelerini sergiliyor

- İstanbul Büyükşehir Belediyesi 

Antalya Büyükşehir Belediyesi
Kruvaziyer Limanı, Kaleiçi Yat Limanı, Boğaçayı ve Konyaaltı Sahili

- Balıkesir Büyükşehir Belediyesi

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi, Ayvalık Kruvaziyer Limanı, Sarımsaklı Kıyı Plajı Düzenlemesi, Port Gömeç, Tuzla Önü Projesi ve Ayvalık Köprüsü

- Bursa Büyükşehir Belediyesi

Sıcak Su Kentsel Dönüşüm, ipekiş Termal Turizm ile Uludağ Kirazlıyayla Sürekli Eğitim Merkezi

- Konya Büyükşehir Belediyesi

Mevlânâ Kültür Vadisi, Metro Konya, Meram Teleferik, Karapınar Güneş ihtisas Endüstrisi, Hüyük Rüzgâr Enerjisi Üretim Tesisi, Sebze ve Meyve Hali, Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgesi

- Ordu Büyükşehir Belediyesi
Ordu-Giresun Havalimanı, Ünye Konteyner Limanı, Melet, Çambaşı Yaylası Kış Sporları Kayak Merkezi ve Çambaşı Ekolojik Tatil Köyü.

- Hatay Büyükşehir Belediyesi 

- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181