Narlı Bahçe Evleri'nde 18 ay sabit taksit kampanyası!
Butik konsepte sahip olan Narlı Bahçe Evleri'nde 18 ay sabit taksit kampanyası başladı. Narlı Bahçe Evleri kampanya kapsamında 18 ay boyunca taksitler 6 bin TL olarak ödenecek.

İstanbul Çekmeköy ve Ümraniye bölgesinde yer alan Narlı Bahçe Evleri taksit seçenekleri haricinde yüzde 10 peşinat uygulanacak. Peşinatın yanı sıra 12. ay yüzde 10'luk bir ara ödeme yapılacak. 18 ay sonrasında yani sabit taksitli ödemeler bittikten sonra kalan 120 aya kadar varan vade imkanı ile ödenebilecek. 

2+1, 3+1, 4+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı projede 322 adet daire yer alacak. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede peyzaj alanları bulunacak. Satışların devam ettiği proje 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Çalışmaların devam ettiği Narlı Bahçe Evleri projesinde yüzme havuzu, kamelya ve dinlenme alanları bulunacak.

Narlı Bahçe Evleri ödeme planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Narlı Bahçe Evleri fiyatları? Tıklayınız.

Narlı Bahçe Evleri teslim tarihi? tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181