Nef 0.79 faiz kampanyası!
Sektörde adından sıkça söz ettiren Nef 0.79 faiz kampanyası başladı. İşte konut alıcılarına tarafından merak edilen Nef 0.79 faiz kampanyası detayları ;

3 projede geçerli olan Nef yeni kampanya ile projede yer alan konutlar 0.79 faiz imkanı ile ödenebiliyor. Nef kampanya 2019 ​kapsamında konutların fiyatları 366 bin TL'den başlıyor. Ayrıca kampanya Nef Bahçelievler, Nef Çekmeköy ve Nef Ortayaka projelerini kapsıyor.

İşte Nef 0.79 faiz kampanyası kapsamındaki projelerin detayları ;

​Nef Ortayaka
2 etaptan oluşacak olan proje Haliç’e 5 dakikalık mesafede, metroya yakın konumda yer alacak. Nef Gaziosmanpaşa Ortayaka projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Nef Ortayaka nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Nef Çekmeköy
Toplamda 1.500 konut ve dükkanlardan oluşan Nef Çekmeköy projesi 3 etaptan oluşuyor. Nef tarafından hayata geçirilen projede Nef Çekmeköy Çamlıtepe, Nef Çekmeköy Ormantepe ve Nef Çekmeköy Koruköy etapları yer alıyor. Nef Çekmeköy nerede? Tıklayınız.

Nef Bahçelievler
 44 bin 326 mnetrekare arsa alanı üzerinde 1023 konuttan oluşan Nef Bahçelievler projesinin yarısından fazlası peyzaja ayrılmış yaklaşık 45 dönümlük bir alanda yer alıyor. ​Nef Bahçelievle​r lokasyon detayları için tıklayınız.

Nef 0.79 faiz kampanyası detaylarını sizler için derledik. Nef konut kampanyaları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181