Nef Bahçelievler 0.98 konut kredisi kampanyası!
Türk gayrimenkul sektörünün lider firması Nef, 2019’u yepyeni bir kampanyayla karşılıyor. ​1+1’den 4,5+1’e kadar daire seçenekleri sunulan Nef Bahçelievler 0.98 konut kredisi kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

Nef Bahçelievler 0.98 konut kredisi kampanyası detayları şu şekilde; Nef Bahçelievler kampanya kapsamında yüzde 10 indirime ek olarak 120 ay için 0,98 kredi imkanı konut alıcılarına sunuluyor. Ayrıca projede ödemeler 2.900 TL'den başlıyor.

Daire büyüklükleri 60 ila 270 metrekare aralığında değişen projenin yarısından fazlası peyzaja ayrılmış yaklaşık 45 dönümlük bir alanda yer alıyor. ​Toplam 3 bin 480 metrekarede 19 adet cadde dükkanı bulunan projede sinema odası, misafir evi, parti ve karaoke odası, müzik odası, PlayStation Odası, hamam ve sauna, eğlence odası, lounge alanı, squash, kapalı yüzme havuzu, tenis ve basketbol sahası, açık ve kapalı futbol sahası gibi pek çok fold alanı hizmete sunuluyor.

44 bin 326 metrekare arsa alanı üzerinde 1023 konuttan oluşan proje Bahçelievler konut projeleri arasında yer alıyor.

Nef Bahçelievler 0.98 konut kredisi kampanyası ve Nef Bahçelievler ödeme planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Nef Bahçelievler teslim tarihi? Tıklayınız.
Nef Bahçelievler nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181