Nef Bahçelievler yüzde 10 peşinat kampanyası!
44 bin 326 mnetrekare arsa alanı üzerinde 1023 konuttan oluşan Nef Bahçelievler yüzde 10 peşinat kampanyası başladı.

Nef, Emlak Konut GYO önderliğinde başlatılan ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyasına 4 proje ile destek verme kararı aldı. Timur Gayrimenkul, Mes Turkuaz, Ziylan ortaklığı ile hayata geçirilen Nef Bahçelievler projesinde sınırlı sayıda daire için yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve 120 aya varan yüzde 0.98 faiz imkanı ile bankasız, kefilsiz konut satın alma fırsatı konut alıcılarına sunuluyor. 

Toplam 3 bin 480 metrekarede 19 adet cadde dükkanı bulunan Nef Bahçelievler projesinde daire büyüklükleri 60 ila 270 metrekare aralığında değişiyor. 1+1’den 4,5+1’e kadar daire seçenekleri sunulan projede sinema odası, misafir evi, parti ve karaoke odası, müzik odası, PlayStation Odası, hamam ve sauna, eğlence odası, lounge alanı, squash, kapalı yüzme havuzu, tenis ve basketbol sahası, açık ve kapalı futbol sahası gibi pek çok fold alanı hizmete sunuluyor. Projenin yarısından fazlası peyzaja ayrılmış yaklaşık 45 dönümlük bir alanda yer alıyor. ​

Nef Bahçelievler teslim tarihi? Tıklayınız.

Nef Bahçelievler nerede? Tıklayınız.

Nef Bahçelievler fiyat? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181