Nef Çekmeköy yüzde 20 indirim kampanyası!
Çekmeköy konut projeleri arasında yer alan Nef Çekmeköy yüzde 20 indirim kampanyası başladı.

Nef Çekmeköy yüzde 20 indirim kampanyası kapsamında peşin ve konut kredili satışlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat imkanları konut alıcılarına sunulacak. Sektörü canlandırmak adına başlatılan kampanyalarla ev sahibi olanlar yüzde 5 peşinat ile 120 ay vadeli kredisini 0.98 faiz oranıyla ödeyebilecek.

Nef Çamlıtepe
Markalı konut projesi üreticilerinden olan Nef imzası taşıyan Nef Çamlıtepe projesinde 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluaşan 474 adet konut bulunacak.. Nef Çamlıtepe teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Nef Ormantepe
230 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilecek olan ​Nef Çamlıtepe projesi az katlı mimariye sahip olacak. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin planlananacağı Nef Ormantepe projesi lokasyonu ile dikkat çekecek. Nef Ormantepe daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Nef Koruköy 
İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde inşa edilecek olan Nef Koruköy Nef Ormantepe ve Nef Çamlıtepe'ye komşu konumda konumlandırılıyor. Nef'in Çekmeköy'de inşa edeceği son proje olan Nef Koruköy projesi çok yakında başlayacak. Nef Koruköy nerede? Tıklayınız.

Nef Çekmeköy yüzde 20 indirim kampanyası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181