Nef Galatasaray'ın ana sponsoru oldu!
Kurulduğu ilk günden itibaren, “neden daha iyi olmasın?” sorusunu sorarak oluşturduğu yenilikçi konseptleriyle gayrimenkul sektörüne farklı bir soluk getiren Nef, Türk sporuna verdiği destekle de adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Galatasaray Spor Kulübü Futbol Takımı ile 31 Milyon TL’si garanti olmak üzere toplam 52,5 Milyon TL tutarında 2+1 yıllık anlaşma imzalayan Nef, sarı kırmızılı takımın Türkiye Süper Ligi’nde ana sponsoru oldu.

Sponsorluk Avrupa’yı da kapsayacak
Türkiye spor ekonomisi açısından da büyük önem taşıyan bu sponsorluk anlaşmasıyla güçlerini birleştiren iki büyük kurum, iş birliklerini gelecek sezon Avrupa kupalarına da taşımayı hedefliyor. Sözleşme kapsamında Galatasaray’ın gelecek sezon Avrupa liglerinde yer alması durumunda, Nef’in sarı kırmızılı formayı yurtdışında da desteklemeye devam etmesi planlanıyor.

Yurtdışında ortak tanıtım imkanı
New York projesi ile dünyanın ilk uluslararası gayrimenkul markası olma hedefiyle bir adım daha yaklaşan Nef, dünyada en çok bilinen Türk spor markası olan Galatasaray ile güçlerini yurtdışında da birleştirecek. New York, Londra gibi önemli metropollerde dikkat çeken projeler hayata geçirecek olan Nef, çeşitli ülkelerde Galatasaray ile beraber iletişim ve tanıtım çalışmaları da gerçekleştirecek. Özellikle futbol endüstrisinin son zamanlarda yükselişe geçtiği ABD iki markanın odağında yer alıyor. Sarı kırmızılı takımın sezon öncesi ve devre arası dönemlerde, Türkiye’de ve Amerika’da özel turnuvalar yapması ve Galatasaray’ın lisanslı ürünlerinin ABD’de satılması hedefleniyor.

“Daha büyük başarılara birlikte yürüyeceğiz”
Gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek; “Bugün, sporda öncü ve uluslararası kimliğiyle bir dünya markası olan, ilklerin ve enlerin takımı Galatasaray Spor Kulübü ile güçlü tasarım ve inovasyon markası Nef’in gerçekleştirdiği önemli bir işbirliğine imza atıyoruz. Galatasaray, bu topraklarda doğup bir dünya markası olmayı başarmış 111 yıllık bir spor kulübü. Nef’in de aynı yolda emin adımlarla yürüyen genç ve dinamik bir Türk markası olması bizi bu işbirliği konusunda çok heyecanlandırdı. Nef'i tercih etmemizin en önemli nedeni ideallerimizin ve hedeflerimizin aynı paydada buluşması. Ortak noktamız başarı. Global hedeflere ve başarılara yürüyen markalarla gerçekleştireceğimiz tüm iş ortaklıkları hem kulübümüzün gerek saha içi gerekse saha dışında başarılı olmasına, hem de dünya vitrinine yeni yeni Türk markalarının çıkmasına katkı sağlayacaktır. İnanıyorum ki Nef, sadece altı yılda kat ettiği hızlı mesafeyi Galatasaray’ın formasında yer alarak çok daha ilerilere taşıyacaktır. Nef ile yaptığımız iş ortaklığından her iki tarafın da önemli faydalar sağlayacağına inanıyorum. Bugün burada atacağımız imzaların sadece bizlere değil, Türk sporuna ve Türk ekonomisine de dinamizm getirecektir. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

“Türk sporuna desteğimiz devam edecek”
Gerçekleştirilen anlaşmanın iki taraf açısından da önemine değinen Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, “Galatasaray, uluslararası arenada başarısını kanıtlamış, Türkiye’nin lider futbol takımlarından. Gayrimenkul sektöründe uluslararası marka haline gelmek ve sektörde farklılık yaratmak için yola çıkan Nef, Galatasaray ile pek çok ortak zeminde bir araya geliyor. Bu nedenle bu işbirliği bize büyük heyecan ve aynı zamanda sorumluluk veriyor” dedi.

Bu işbirliğiyle gerek Galatasaray’a gerekse Türk futboluna yeni bir soluk olmayı hedeflediklerini dile getiren Timur sözlerine şöyle devam etti: “Darbe girişiminden sonra, hem ekonomimize olan desteği ifade etmek hem de böyle günlerde ülkemizin ve ekonomimizin geleceğine olan inancımızı göstermek adına 15 Temmuz’dan 3 gün sonra el sıkıştık. Yaşanan darbe girişiminden sonra kesin bir iradeyle bu anlaşmayı gerçekleştirmemiz, işbirliğinin bir başka önemli noktası.”

Nef’in kurulduğu günden bugüne en temel prensibinin topluma fayda sağlamak olduğunu belirten Timur, “Nef bu anlayışla çıktığı yolda, yarattığı mekanlarla tüketiciler arasında her zaman duygusal bir bağ kurmayı hedefledi. Yaşam alanlarına olduğumuz gibi Türk sporuna da nefes olmak istedik. Galatasaray ile yaptığımız sponsorluk anlaşmasını bu değerli bağın önemli bir devamı olarak adlandırıyoruz. Türk sporuna desteğimiz önümüzdeki dönemlerde de farklı işbirlikleriyle devam edecek. Amacımız sadece yurtiçinde değil yurtdışında da Galatasaray’ı ve Türk sporunu tanıtıcı çalışmalara imza atmak” dedi.

Nef, son 2 yıldır sektör lideri
Timur Holding markası olan Nef, 2010 yılından beri ofis ve konut alanında önemli projelere imza atıyor. Nef markasıyla gelecek 5 yıl içinde New York, Chicago, Londra ve Berlin gibi ABD ve Avrupa’nın önemli 10 metropolünde yer almayı hedefleyen şirket, 2015 yılında 2650 adedin üzerinde satış ve 1,3 milyar TL ciro gerçekleştirerek Türkiye’nin en hızlı ve en çok satış yapan gayrimenkul geliştiricisi konumuna yükseldi. Dünyanın en iyi 10 mimarlık firmasından 5’i ile aynı anda çalışan dünyanın sayılı gayrimenkul firmasından biri olan Nef, projelerinde iç mekan ve dış cephenin yanı sıra elektrik anahtarlarından kapı kollarına kadar en ince ayrıntılarda bile tasarımı ön planda tutarak dünyaca ünlü tasarımcılarla çalışıyor. Bugüne kadar İstanbul’da 24 proje hayata geçiren şirket, 2015 yılında aldığı 19 ulusal ve uluslararası ödülle de dikkat çekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181