Nef konut kampanyası için son gün 31 Ekim 2018!
Sektörde adından sıkça söz ettiren Nef konut kampanyası için son gün 31 Ekim 2018 olarak açıklandı.

Markalı konut projesi üreticilerinde Nef, "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyasına 4 projesi ile destek verdi. Nef Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına Nef Çekmeköy, Nef Bahçelievler, Nef Basın Ekspres ve Nef Reserve Kandilli projelerini kapsıyor.

Nef konut kampanyası çerçevesinde 4 projede sınırlı sayıda daire için yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve 120 aya varan yüzde 0.98 faiz avantajıyla bankasız, kefilsiz konut satın alma imkanı sunuluyor. Ayrıca dövize karşı korumalı yatırım modeli ile birikimi dövizde olan yatırımcılara da, hem bu tarihi fırsatlardan yararlanma hem de kurun artması durumunda herhangi bir kayba uğramama avantajı sağlanıyor.

Nef kampanyası olan projelerinin detayları;

Nef Reserve Kandilli
​Emre Arolat’ın mimarisine ve dünyaca ünlü tasarımcıların dokunuşlarına sahip olan Nef Reserve Kandilli projesi 'Luxury Living' trendi ile inşa edilecek. 1.200 milyon TL yatırım değerine sahip olan proje Üsküdar yeni konut projeleri arasında bulunuyor. Nef Reserve Kandilli konut kampanyası detayları için tıklayınız.

Nef Basın Ekspres
İstanbul Küçükçekmece'de konut ve rezidanstan oluşan projede birçok imkan konut alıcılarına sunuluyor. Fold Home sisteme sahip olan Nef Basın Ekspres 36 projesi 37 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Nef Basın Ekspres konut kampanyası detayları için tıklayınız.

Nef Çekmeköy
​Toplamda 1.500 konut ve dükkanlardan oluşan Nef Çekmeköy evleri toplam 3 etaptan oluşuyor. Nef tarafından hayata geçirilen Nef Çekmeköy evlerinde Nef Çekmeköy Çamlıtepe, Nef Çekmeköy Ormantepe ve Nef Çekmeköy Koruköy etapları yer alıyor. Nef Çekmeköy konut kampanyası detayları için tıklayınız.

Nef Bahçelievler
1+1’den 4,5+1’e kadar daire seçenekleri sunulan projede daire büyüklükleri 60 ila 270 metrekare aralığında değişiyor.Timur Gayrimenkul, Mes Turkuaz, Ziylan ortaklığı ile hayata geçirilen projede yarısından fazlası peyzaja ayrılmış yaklaşık 45 dönümlük bir alanda yer alıyor. Nef Bahçelievler konut kampanyası detayları için tıklayınız.

Nef konut kampanyası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181