Nef Ormantepe kampanya!
Nef'in Çekmeköy'deki ikinci projesi olan Nef Ormantepe kampanya detaylarını sizler için araştırdık.

230 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilecek olan Nef Ormantepe kampanya detayları şu şekilde; 
Şu anda Nef kampanyaları arasında Nef ev yenileme kampanyası ve Nef konut kampanyası yer alıyor. İşte Nef Ormantepe kampanya detayları ;

Nef Ormantepe ev yenileme kampanyası ;
Nef oturduğu evi değiştirmek veya gayrimenkul yatırımını kazanca çevirmek isteyen müşterilerinin eski evlerini alarak, yerine Nef projelerinden yeni bir ev alma fırsatı sunuyor. Yeni ev ile eski ev arasındaki fiyat farkı ise, Nef’in müşterilerine sunduğu kişiye özel ödeme planlarıyla ister peşin ister vadeli olarak ödenebilecek. Ayrıca kampanya 31 Ekim’e kadar sadece sınırlı sayıda daire için geçerli olacak. Nef ev yenileme kampanyası için tıklayınız.

Nef Ormantepe konut kampanyası ; 
Nef, Emlak Konut GYO önderliğinde başlatılan ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyasına 4 proje ile destek verme kararı aldı. Nef Ormantepe konut kampanyası kapsamında sınırlı sayıda daire için yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve 120 aya varan yüzde 0.98 faiz imkanı ile bankasız, kefilsiz konut satın alma fırsatı konut alıcılarına sunuluyor. Nef konut kampanyası 31 Ekim tarihine kadar devam edecek. Nef Konut kampanyası için tıklayınız.

Nef Ormantepe kampanya ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Nef Ormantepe teslim tarihi? Tıklayınız.

Nef Ormantepe nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181