Nef Ortayaka 120 ay 0.98 faiz oranı kampanyası!
520 adet daireden meydana gelen Nef Ortayaka 120 ay 0.98 faiz oranı kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Gaziosmanpaşa'da konumlandırılan Nef Ortayaka 120 ay 0.98 faiz oranı kampanyası detayları şu şekilde; Nef Ortayaka kampanya kapsamında Nef Ortayaka 0.98 konut kredisi imkanı konut alıcılarına sunuluyor. Yüzde 10 indirime ek olarak 120 ay için 0,98 kredi imkanının bulunduğu projede ödemeler 2.900 TL'den başlıyor.

Nef imzası ile inşa edilecek olan ​Nef Ortayaka Evleri projesinin lokasyonu ile dikkat çekmesi bekleniyor. 2 etaptan oluşacak olan proje Haliç’e 5 dakikalık mesafede, metroya yakın konumda yer alacak. Nef Gaziosmanpaşa Ortayaka projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Gaziosmanpaşa konut projeleri arasında yer alan Gaziosmanpaşa Nef projesi “Foldhome” konsepti ile tasarlanıyor. 4 bloğun yükseleceği Nef Ortayaka Gaziosmanpaşa projesi Gaziosmanpaşa'da konumlandırılacak.

Nef Ortayaka nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Nef Ortayaka teslim tarihi için tıklayınız.
Nef Ortayaka fiyat için tıklayınız.

Nef Ortayaka 120 ay 0.98 faiz oranı kampanyası ve Nef Ortayaka ödeme planı ile igili gelişmeleri ve habeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181