Nef Reserve Kandilli konut kampanyası detayları!
1.200 milyon TL yatırım değerine sahip olan Nef Reserve Kandilli konut kampanyası detayları belli oldu. Nef, Emlak Konut GYO önderliğinde başlatılan ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyasına 4 proje ile destek verme kararı aldı. Nef Reserve Kandilli konut kampanyası kapsamında sınırlı sayıda daire için yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve 120 aya varan yüzde 0.98 faiz avantajıyla bankasız, kefilsiz konut satın alma imkanı konut alıcılarına sunuluyor.

Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede dairelerin tipleri, metrekareleri ve ödeme seçenekleri önümüzdeki günlerde belli olacak. İstanbul Üsküdar'da yükselen proje 'Luxury Living' trendi ile inşa ediliyor. Boğaz manzarasına sahip olan projede FoldHome sistem bulunacak.

Emre Arolat’ın mimarisine ve dünyaca ünlü tasarımcıların dokunuşlarına sahip olan proje Üsküdar yeni konut projeleri arasında bulunuyor.

Nef Reserve Kandilli konut kampanyası detayları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Nef Reserve Kandilli teslim tarihi? Tıklayınız.

Nef Reserve Kandilli fiyat için Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181