Nef'ten çalışanlarına büyük ayrıcalık!
Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur "Biz yaptığımız tüm insan kaynakları (İK) uygulamalarını, yapmak zorunda olduğumuz şeyler olarak görüyoruz. Çünkü çalışanlarımızın hepsi bizim çocuklarımız. Dolayısıyla bizim çocuklarımızla aynı imkana sahip olmalı" diye konuştu.

BİZDE PATRON YOK!

Nef'in çalışanlarının şirketi olduğunu ve bir 'patron' olmadığını anlatan Timur, şöyle devam etti: "Şirketin yüzde 95 hissedarıyım, ancak bugüne kadar hiç kâr almadım. Hissedarlar arasında bir kâr paylaşımı yok. Dağlatılabilir kârı toplumsal işlere ayırıyoruz. Çünkü bir şeyin sizin olmadığını düşündüğünüzde paylaşmış oluyorsunuz. Öte yandan yaptırılan okulların, kalıcı eserlerin isimlerini çalışanlarımız veriyor. Yani bir Nef çalışanı, anneannesinin adını bir okula verebiliyor."

Özel okul desteği veriyor

Bugün 300'ün üzerinde çalışanı olan Nefte evden çalışma, esnek mesai, ücretsiz tatil paketleri gibi uygulamalar var. Ayrıca Nef çalışanlarının çocuklarının özel okul taksitlerini ödüyor, yaz okuluna gönderiyor, mentorluk desteği veriyor ve tüm okul hayatı boyunca burs sağlıyor.

EVLİLİK DESTEĞİ

Nef evlilik hazırlığı yapan, yeni evlenen çalışanlara bir ailenin sağladığı maddi ve manevi destek gibi, bütçelerine maddi olarak, yüreklerine de manevi olarak destek oluyor. Çocuk sahibi çalışanlarına, bez-mama desteği sağlanıyor.

Akşam Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181