Nidapark İstinye 120 ay 0.59 vade farkı kampanyası!
Yaklaşık 47 bin 500 metrekare genişliğinde park ve otopark bölümlerine sahip olan Nidapark İstinye projesinde 120 ay 0.59 vade farkı kampanyası başladı.

Bahçe üzerine 4 ve 5 katlı olarak tasarlanan blokların bulunacağı Nidapark İstinye projesinde Nidapark İstinye Panaroma 24 blok 202 bağımsız bölüm, Nidapark İstinye Koru 12 blok 134 bağımsız bölüm ve Nidapark İstinye Vadi 19 blok 202 bağımsız bölümden meydana gelecek.

3 etaptan oluşan ve 73 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Nidapark istinye Tahincioğlu projesinde kapalı ve açık yüzme havuzları, fitness salonları, yer alacak. 538 apart ünitesinin bulunacağı Nidapark İstinye projesinde 2+1’den 5+2’ye farklı büyüklüklerde daire seçenekleri bulunacak.

Nidapark İstinye kampanya ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Nidapark İstinye nerede ? İşte lokasyonu... tıklayınız
Nidapark İstinye teslim tarihi için tıklayınız

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181