Nivo Ataköy yüzde 20 indirim kampanyası!
15 bin metrekare arsa alanına sahip olan Nivo Ataköy yüzde 20 indirim kampanyası başladı.

Nivo Ataköy yüzde 20 indirim kampanyası kapsamında peşin ve konut kredili satışlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat imkanları konut alıcılarına sunulacak. Sektörü canlandırmak adına başlatılan kampanyalarla ev sahibi olanlar yüzde 5 peşinat ile 120 ay vadeli kredisini 0.98 faiz oranıyla ödeyebilecek.

17 katlı 2 blok şeklinde tasarlanan Nivo Ataköy projesinin 1+0, 1+1, 2+1 daire seçenekleri bulunuyor. 175 milyon dolarlık yatırımla hayata geçen Nivo Ataköy projesinde dairelerin büyüklükleri 52 metrekare ila 145 metrekare arasında değişiyor.

Sosyal alanlara yer verilmesi planlanan Nivo Ataköy projesi 314 konut ve 73 ticari üniteden oluşuyor. Cathay Group ve Liderlik Development ortaklığında İstanbul'un değerlenen semtlerinden Ataköy'de inşa edilen projenin hemen yanı başında, projenin mimarisiyle bütünlük içinde, kamunun kullanımına açık yaklaşık 3 bin 500 metrekare büyüklüğünde park alanı oluşturulacak.

Nivo Ataköy yüzde 20 indirim kampanyası ​bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181