Nuvo Dragos'ta KDV sıfırlandı!
Maltepe Dragos’ta özel konumu, konforlu daireleri, renkli sosyal yaşamıyla dikkat çeken Nuvo Dragos, konut arayışında olup son dönemde yükselen banka faizleri yüzünden yatırımını öteleyenler için faizi yüzde 1.15’e indirdi. Üstelik bununla sınırlı kalmayıp yatırımcısına bir destek daha veren Nuvo Dragos, KDV’yi de sıfırladı.
 
Hemen teslim avantajı ile yaşamın başladığı projede, stoklarla sınırlı daireler için geçerli olacak 1.15 faiz ve sıfır KDV avantajı Aralık ayı sonuna kadar geçerli olacak.  Nuvo Dragos’ta peşin alım yapmak isteyenlere ise yüzde 20 indirim sağlanıyor. Kişiye özel ödeme koşullarının da sağlandığı projede, ‘risksiz yatırım, hemen yaşam’ mottosuyla tapu teslimleri hemen yapılıyor.
 
Nuvo Dragos’a artı değer katan Maltepe Cumhuriyet Parkı, projenin hemen yanı başında açıldı. Merkezi lokasyonu, konforlu ve şık daireleri, sosyal imkanları ve inşaat kalitesi ile Anadolu Yakası’nın marka projesi Nuvo Dragos’ta yasam tüm renkleriyle başladı. Muhteşem Adalar manzarasına sahip ferah ve fonksiyonel daireleri ile Nuvo Dragos, daire arayışında olanlara maketten değil gezip, görerek ev sahibi olma fırsatı veriyor. Çift banyolu daireleri, geniş balkonları, yüksek tavanları, en yeni teknolojiye sahip ankastre ürünlerle donatılan mutfakları ile öne çıkan Nuvo Dragos, 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire çeşitliliği ile her ailenin ihtiyacına çözüm oluyor.  Açık ve kapalı havuzları, pilates ve fitness alanları, basketbol, voleybol ve futbol sahaları, tenis kortu, koşu ve yürüyüş parkurları, hamam ve saunası, çocuk parkı, seyir terasları, hayvan gezdirme alanları ve kapalı otoparkı ile Nuvo Dragos, bir evden daha fazlasını sunuyor. Projenin hemen yanı başında açılan, 44 dönüm araziye kurulu, içerisinde gölet, anfi tiyatro, etkinlik alanları, koşu ve yürüyüş parkurlarının yer aldığı Cumhuriyet Parkı, Nuvo Dragos’a artı bir değer daha kattı.
 
Tüm ulaşım arterlerine yürüme mesafesinde konumlanan Nuvo Dragos, bölgenin en değerli bitmiş projesi olarak öne çıkıyor. E-5 Karayolu'nun Maltepe sahili tarafında, Marmaray ile entegre Kadıköy Pendik metrosuna yaklaşık 500 metre mesafede yer alan Nuvo Dragos E5,TEM, sahil ve minibüs yolu ulaşım alternatiflerine, Carrefour Maltepe Park AVM ve Piazza AVM’ye yakınlığı ile de dikkat çekiyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181