Osmangazi Köprüsü'nün indirimli ücreti 30 Haziran'da açıklanacak!
Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu ve İstanbul’a yapılacak 3. Boğaz Köprüsü’nü kullanmak isteyen vatandaşlar, bankalarca iletilen numaralara SMS atarak OGS’li otomatik geçişten yararlanabilecek.


Gündemdeki önemli ulaştırma projelerinden olan Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu ve İstanbul’a yapılacak 3 köprü henüz tamamlanmadan, kullanım başvuruları başladı. Bu iki güzergâh ve özel şirketlerdeki diğer yolları kullanmak isteyen vatandaşlar, bankalarca iletilen numaralara SMS atarak otomatik geçişten yararlanabilecek. Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu ve 3. köprü ücretleri, bu şekilde OGS’lerden otomatik olarak ödenebilecek.

OGS ödemeleri, Ziraat Bankası, Vakıfbank, İş Bankası, Denizbank ve Garanti Bankası üzerinden yapılabilecek. Türkiye genelinde kullanılan OGS cihazları, 40-60 TL karşılığında satılıyor. OGS ile köprülerden geçmek isteyenlerin hesabında, belirlenen ücretler kadar kredi olması gerekiyor.

Gebze Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamındaki Osmangazi Köprüsü’nün geçişi için 35 dolar + KDV olarak açıklanan ücretinde indirim çalışmaları sürüyor. İndirimli ücret, 30 Haziran’daki açılışta Erdoğan tarafından açıklanacak.

Toplam 433 kilometrelik Gebze Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi’nin tamamının 2018 sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor. 3. köprü olarak bilinen Yavuz Sultan Selim Köprüsü de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 26 Ağustos’ta açılacak.

Mithat YURDAKUL/Milliyet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181