Pana Yapı Cityscape Katar 2016 Fuarı'nda Fikirtepe projelerini tanıttı!
Fikirtepe'de 5 farklı proje inşa etmeye hazırlanan Pana Yapı, Cityscape Katar 2016 Fuarı'na katılarak Körfez yatırımcısına projelerini tanıttı.

Fikirtepe'de Brooklyn Park ve Brooklyn Life projelerinin yanı sıra Brooklyn City, Brooklyn Street ve Brooklyn Dream projelerini de hayata geçirmek üzere çalışmalarını sürdüren Pana Yapı, fuarda kurduğu stantta özellikle iş adamları ve devlet kademesinden yatırımcılar in yoğun ilgisiyle karşılaştı. Pana Yapı tarafından Fikirtepe'de inşa edilen ve bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliği taşıyan Brooklyn Park, Adalar ve Kalamış manzarasına hakim 113 bin metrekarelik inşaat alanına sahip ve 731 konut ile 13 ticari ünitede oluşuyor. 23 katlı blok şeklinde yükselen Brooklyn Life projesi ise 431 konut ve 16 ticari üniteden meydana geliyor. Projede teslimlerin 2017 yılının sonunda gerçekleştirilmesi öngörülüyor.

Kentsel dönüşümün simgesi haline gelen Fikirtepe'de yer alan bir diğer proje Brooklyn Dream, 13 bin 200 metrekarelik bir alanda 650 adet daire ile 34 adet ticari ünite ve 5 bin 500 metrekarelik peyzaj alanından oluşuyor. 18 bin 721 metrekarelik arsa alanına sahip Brooklyn City ise 145 bin metrekarelik inşaat alanı ile oldukça geniş bir alanda 870 adet daire ve 31 adet ticari ünitelerden oluşuyor.

Dünya Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181