Park Yaşam Santorini peşinde yüzde 15 indirim kampanyası!
Markalı konut projesi üreticilerinden İzka İnşaat imzası taşıyan Park Yaşam Santorini peşinde yüzde 15 indirim kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

Yatay mimariye sahip olan Park Yaşam Santorini peşinde yüzde 15 indirim kampanyası detayları şu şekilde; Park yaşam Santorini kampanya kapsamında ayrıca 0,98 faiz oranı imkanı bulunuyor.

Park Yaşam Santorini projesi santorini adasının mimarisi ile tasaralanacak. 34 bin 190 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan proje 1+1'den 3+1 dubleks seçeneklere kadar geniş m2'li daire seçenekleri yer alacak. 507 konut, dubleks ve tek katlı müstakil 17 villadan oluşacak olan proje İzka İnşaat imzası ile hayata geçirilecek. 21 bin metrekaresinin peyzaj alanlarına ayrılacağı Park Yaşam Santorini projesinde 5 ve 8 katlı bloklar bulunacak.

Park Yaşam Santorini peşinde yüzde 15 indirim kampanyası ve Park Yaşam Santorini ödeme planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirisiniz.

Park Yaşam Santorini teslim tarihi? Tıklayınız.
Park Yaşam Santorini nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181