Pendik Kaynarca metro hattı ne zaman açılacak?
5,10 kilometre uzunluğa sahip olacak olan Pendik Kaynarca metro hattı ne zaman açılacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

İnşaat çalışmaları devam eden Pendik Kaynarca metro hattı ne zaman açılacak sorusunun cevabı şu şekilde; Pendik ilçesinde hizmet verecek olan Kaynarca Merkez - Pendik Sahil Metro Hattı 2019 sonrası bitecek.

Metro hattında son teknoloji ürünü sürücüsüz trenler ile hizmet verecek. Vagonların içi ve dışı yönetim merkezinden kameralarla gözetlenecek. Saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek olan Pendik Kaynarca metro hattı entegrasyon noktaları şu şekilde;
- Pendik istasyonunda inşaat çalışmaları devam eden Halkalı-Gebze Marmaray Yüzeysel Metro Hattı ile
- Kaynarca İstasyonu’nda Tavşantepe - Tuzla Metro Hattı ile entegre olacak.

Yolculuk süresini 6 dakikaya indirecek olan Kaynarca Merkez - Pendik Sahil Metro Hattı istasyonlar arası mesafeleri şu şekilde;
- Kaynarca Pendik arasını 6 dakikaya düşerecek,
- Kaynarca MerkezYenikapı arasını 51 dakikaya düşerecek,

Pendik Kaynarca metro hattı ne zaman açılacak sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Pendik Kaynarca metro hattı durakları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ /EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181