Piyalepaşa İstanbul MIPIM Fuarı’nda yabancı yatırımcılarla buluştu!
Polat markasının 60 yıllık tecrübesiyle Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından 800 milyon Dolar’lık yatırımla Beyoğlu’nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Cannes’te ikinci kez görücüye çıktı. 15-18 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından MIPIM’de yabancı yatırımcılarla bir araya gelen Piyalepaşa Gayrimenkul, mahalle kültürüne sahip çıkan ve Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul’u tanıttı.

MIPIM Fuarı katılımıyla ilgili konuşan Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel; “Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarları arasında yer alan MIPIM, ülkemizin tanıtılması ve nitelikli projelerimizin global pazarlarda duyurulması açısından önemli bir platform. Aynı zamanda uluslararası alanda marka bilinirliğinin artırılması için de iyi bir fırsat sunan MIPIM, Türkiye gayrimenkul sektöründeki oyuncuların yabancı yatırımcılarla birebir temaslarda bulunmasına da olanak tanıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul olarak bizler de bu potansiyelin farkında olarak geçtiğimiz yıl fuarda ‘Piyalepaşa İstanbul’ projemizin lansmanını gerçekleştirdik ve büyük ilgi gördük. Piyalepaşa İstanbul projemizi bir kez daha yabancı yatırımcılarla buluşturmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Beyoğlu’nda semt kültürü yeniden hayat buluyor
İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da 82 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul; konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan oluşan bir karma kullanım projesi olarak tasarlandı. Yaşam, alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Piyalepaşa İstanbul’da 55 m²’den 207 m²’ye, stüdyodan 4+1’e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 daire ve 190 rezidans yer alıyor. Projenin en önemli avantajları arasında yer alan 4 katlı, 3 bin 900 araçlık otoparkı ise konut sahiplerinin en büyük sorununa çözüm üretecek. Piyalepaşa İstanbul’da yaşamın 2018 yılında başlaması hedefleniyor .

Sosyal donatı alanları ve Alışveriş Sokağı ile yeni yaşam merkezi: Piyalepaşa İstanbul
Piyalepaşa İstanbul, 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki Alışveriş Sokağı ile ulusal ve uluslararası 120 mağazasıyla İstanbulluların yeni alışveriş merkezi olmaya aday. Proje içerisindeki 2 katlı alışveriş sokağında mağazaların yanı sıra; 9 salonlu sinema kompleksi, zengin fast food noktaları ile farklı damaklara hitap eden seçkin restoran ve kafeler bulunuyor.

Projenin 3 bin 500 metrekareden oluşan kapalı sosyal tesis alanında ise; fitness salonundan kapalı basketbol sahasına, kapalı havuzdan çocuk havuzuna, saunadan buhar odasına ve SPA hizmetlerine kadar birçok imkan yer alıyor. Çocuklar için de ekstra oyun alanları bulunan proje, yüzde 48 yeşil alanı sayesinde de sahiplerine ve kullanıcılarına doğayla buluşma imkânı sunuyor.

Şehrin kalbinde, Beyoğlu’nda
Şehrin kalbinde hayat bulan Piyalepaşa İstanbul, ulaşım açısından da merkezi konumda yer alıyor. Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin cazibe merkezlerine sadece birkaç dakika içinde ulaşma imkanı sunan proje, D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla da ön plana çıkıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181