Piyalepaşa İstanbul sıfır faiz kampanyası 15 Mayıs'a kadar uzatıldı!
İstanbul Beyoğlu'nda gerçekleştirdiği milyarlık kentsel dönüşüm projesiyle Piyalepaşa'nın çehresini değiştiren Polat Holding, müşterilerine evlerinin anahtarını teslim etmeye başladı. 82 dönüm arazi üzerinde 760 konut, 190 rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'nm yer aldığı Piyalepaşa İstanbul'un ilk etabında yaşam 2018 haziran ayında başlıyor.

KAMPANYA UZATILDI
1+0'dan 4+1'e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 konut, 190 rezidans ile ofis, otel ve alışveriş sokağının yer aldığı Piyalepaşa İstanbul, ulaşım kolaylığı ile öne çıkıyor. Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin bilinen merkezlerine yakın konumlanan projeden ev almak isteyenler, 15 Mayıs'a kadar uzatılan kampanyadan yararlanabiliyor. Projeden faizsiz bir şekilde ev sahibi olmak isteyenler yüzde 35 peşinatın ardından kalan meblağı 48 aya böldürebiliyor. Piyalepaşa İstanbul'da konutların metrekaresi 11 bin liradan, rezidanslarm metrekaresi 14 bin liradan başlıyor.

FARKLI MİMARİ VE ÖZELLİKLER
Mimarisi ve konsepti ile Nişantaşı ve Beyoğlu'nu anımsatan, 550 metre uzunluğunda, 17 metre genişliğindeki 2 katlı alışveriş sokağında 120 mağazanın yanı sıra 9 salonlu sinema kompleksi, fastfood noktaları, restoran ve kafeler bulunuyor. Yürüyüş yolu üzerindeki 2500 metrekarelik spor merkezinde fitnesstan basketbol sahasına, yüzmeden pilatese kadar birçok farklı sporu yapma imkânı da sunuluyor. 1000 metrekarelik sanat merkezi içerisinde ise 700 metrekarelik bir sergi salonu bulunuyor. Bunun yanı sıra 3 bin 900 araçlık 4 katlı otopark alanı da kolaylık sağlayan bir başka donatı.

Yeni Akit Gazeteesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181