Polsan Prestij Konutları peşinde yüzde 20 indirim kampanyası!
2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan Polsan Prestij Konutları peşinde yüzde 20 indirim kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

7 blok olarak tasarlanan Polsan Prestij Konutları peşinde yüzde 20 indirim kampanyası detayları şu şekilde; Polsan Prestij Konutları indirim kampanyası kapsamında ayrıca kişiye özel ödeme seçenekleride konut alıcılarına sunuluyor. 

459 daireden oluşan Polsan Prestij Konutları Ankara projesinde dairelerin büyüklükleri 114 metrekare ila 190 metrekare arasında değişiyor. Polsan Prestij Konutları Ankara projesinde sağlam estetik fonksiyonel mimari, çok amaçlı futbol, basketbol, tenis ve voleybol sahaları, özel peyzaj düzenlemesi, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, bahçe oturma grupları, kamelya oturma grupları, açık otopark alanları, kapalı fitness alanları, engelli rampa sistemleri yer alıyor.

Akoğlu Danışmanlık ve Salihoğulları İnşaat tarafından hayata geçirilen Polsan Prestij Konutları projesinde bloklar 15 ve 16 katlı olarak tasarlanıyor. 29 bin metrekare oto park dâhil münferit yeşil alan bulunan Polsan Prestij Konutları 35 bin metrekare alanda inşa ediliyor.

Polsan Prestij Konutları peşinde yüzde 20 indirim kampanyası ve Polsan Prestij Konutları ödeme planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Polsan Prestij Konutları teslim tarihi? Tıklayınız.
Polsan Prestij Konutları fiyat için tıklayınız.
Polsan Prestij Konutları nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181