Prestij Park Bulvar 199 bin TL kampanyası!
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yükselecek olan Prestij Park Bulvar 199 bin TL kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

Prestij Park Bulvar 199 bin TL kampanyası başladı. Prestij Park Bulvar kampanya kapsamında 3+1 dairelerin fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Ayrıca projede hemen tapu imkanıda sunuluyor. 

110 milyonluk liralık arsa yatırımına sahip olan Prestij Park Bulvar Bursa projesi 41 bin metrekare arazi alanı üzerinde konumlandırılacak. Bakyapı Prestij Park Bulvar projesinde 2+1 ve 3+1 konutlar yer alacak. 1092 daire ve 94 ticari alanın yer alacağı Prestij Park Bulvar projesinde daire büyüklükleri 110 ila 125 metrekare arasında değişim gösterecek.

Karma konsepte sahip olacak olan Prestij Park Bulvar Bursa projesinin yanı sıra Bakyapı, Prestij Gold projesinin de çalışmalarını sürdürüyor. 

Prestij Park Bulvar 199 bin TL kampanyası ve Bakyapı Prestij Park Bulvar fiyatları ile ilgili detayları sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Prestij Park Bulvar nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Prestij Park Bulvar teslim tarihi için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181