Quasar İstanbul'un 3 katı yabancı yatırımcıya satıldı!
İsviçreli yatırım fonu Viatrans tarafından hayata geçirilen, Körfez yatırımcıları tarafından yoğun ilgi gören ve bu yıl ilk kez Türkiye’de yapılan fuarı değerlendiren Viatrans Genel Müdürü Pınar Aybek “Yabancı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören bir markayız. Her üç Körfez yatırımcısından birinin ilgisini çeken Quasar İstanbul’da fuara özel bir takım imkanlar sunuyoruz” diye konuştu.

Katar’da katıldıkları bir fuarda tanıştıkları yatırımcıyı Türkiye’ye davet ettiklerini anlatan Pınar Aybek, bu yatırımcının oturmak amacıyla Quasar’ın 3 katını birden kapattığını anlattı. Aybek “Yatırım amacıyla davet ettiğimiz Katarlı iş adamı, toplam 3 katta bulunan daireleri satın alarak yılın yarısını İstanbul’da geçirme kararı verdi” dedi.

Star 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181