Resim İstanbul 0,98 faiz oranı kampanyası!
Markalı konut projesi üreticilerinden Ortadoğu Grup imzası taşıyan Resim İstanbul 0,98 faiz oranı kampanyası başladı. Yüzde 20 indirimin kampanya kapsamında projede yüzde 1 peşinat imkanı da sunuluyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı ​Resim İstanbul projesinde 28 blok yükseliyor. Aydos Ormanı'na komşu konumda inşa edilen proje Sancaktepe konut projeleri arasında bulunuyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarının yer aldığı proje 1394 konuttan oluşuyor.

Lokasyon avantajı ile dikkat çekmesi beklenen projede hem açık – hem kapalı alanda pek çok farklı aktivite için hazırlanmış mekanlar yer alıyor. Geniş sosyal donatı alanlarının bulunduğu Resim İstanbul projesi 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde konumlanıyor.

Ortadoğu Grup tarafından inşa edilen Resim İstanbul projesinde Resim Club, fitness center, yaz kış yüzme havuzu, cep sinema, suquash salonu, kapalı basketbol salonu, hamam, sauna ve eğlence odaları yer alıyor. Sade, şık ve kullanışlı dairelerin bulunduğu projede penthouse ve bahçe katı daireler de bulunuyor.

Resim İstanbul Nefes nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181