Resim İstanbul 72 ay 0.79 faiz oranı kampanyası!

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı Resim İstanbul projesinde son 32 daireye özel 72 ay 0.79 faiz oranı kampanyası başladı.

Sade, şık ve kullanışlı dairelerin bulunduğu Resim İstanbul projesinde 28 blok yükseliyor. Ortadoğu Grup tarafından inşa edilen ​proje Sancaktepe konut projeleri arasında bulunuyor. Geniş sosyal donatı alanlarının bulunduğu proje 1394 konuttan oluşuyor.

Aydos Ormanı'na komşu konumda inşa edilen projede hem açık – hem kapalı alanda pek çok farklı aktivite için hazırlanmış mekanlar yer alıyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarının yer aldığı Resim İstanbul projesi 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde konumlanıyor.

Markalı konut projesi üreticilerinden Ortadoğu Grup imzası taşıyan Resim İstanbul projesinde Resim Club, fitness center, yaz kış yüzme havuzu, cep sinema, suquash salonu, kapalı basketbol salonu, hamam, sauna ve eğlence odaları yer alıyor. Lokasyon avantajı ile dikkat çekmesi beklenen projede penthouse ve bahçe katı daireler de bulunuyor.

Resim İstanbul kampanyası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Resim İstanbul Nefes nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181