Roya Nova'da lansman avantajlı kampanya!
255 adet konuttan oluşacak olan Roya Nova'da lansman avantajlı kampanya başladı. Markalı konut projesi üreticilerinden Roya Yapı projenin teslimine kadar konut alıcısından peşinat almıyor.

1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşan Roya Nova Rezidans projesinde 3 toplantı salonu, 4 otopark katı, pilates ve grup dersleri de yapabileceğiniz kapsamlı bir spor salonu, sauna, buhar odası, masaj odası, şok dusu, soyunma odaları, sinema salonu, karaoke odası, dostlarınızı ağırlayabileceğiniz ya da evinize sipariş verebileceğiniz restoran, kafe, açık hava sineması, kulvarlı havuz, barbekü alanı ve deniz manzaralı teras bulunuyor. 

32 katlı tek bloğun yükseldiği Roya Nova Rezidans projesinde dairelerin büyüklükleri 49 metrekare ila 107 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Roya Nova Rezidans güncel fiyat için tıklayınız.

Roya Nova Rezidans teslim tarihi? Tıklayınız.

Roya Nova Rezidans nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181