Santra Çayyolu 120 ay 0,79 faiz oranı kampanyası!
Ankara'nın Çankaya ilçesinde yer alacak Santra Çayyolu 120 ay 0,79 faiz oranı kampanyası başladı. 

38 dönüm alan üzerinde konumlandırılacak Santra Çayyolu kampanya 2018 kapsamında yüzde 10 peşinat ve yüzde 5+yüzde 10 peşinat indirimi uygulanıyor. Ayrıca projede 48 ay 0 faiz ve 60 ay 0,29 faiz oranı seçeneğide bankasız ve kefilsiz olarak alıcılarına sunuluyor.

Çankaya yeni konut projeleri arasında yer alan projede açık hava konseptli alışveriş merkezi planlanıyor. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede dairelerin büyüklükleri 105, 93 metrekare ila 448,43 metrekare arasında değişiyor.

410 adet dairenin planlandığı projede ayrıca ofis kulesine inşa edilecek. 800 Milyon TL yatırım değeri ile hayata geçirilecek olan projede  2+1'den 7+1'e kadar farklı daire tipleri tasarlanıyor. Uzelli Yapı tarafından hayata geçirilecek projede 26 bin metrekare büyüklüğünde peyzaj alanı planlanıyor. 

Santra Çayyolu kampanya ve Santra Çayyolu ödeme planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Santra Çayyolu fiyatları için tıklayınız.

Santra Çayyolu teslim tarihi için tıklayınız.

Santra Çayyolu projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181