SeaPearl Ataköy, Dubai Cityscape Fuarı'nda sergileneniyor!
Türk gayrimenkul geliştiricilerinin her yıl Dubai Cityscape Global Fuarı'na özenle hazırlandığına ve önem verdiğine dikkat çeken Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, fuarda projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturacaklarını söyledi.

Bunun ötesinde Türkiye'nin yatırım yapılabilir, güvenli bir liman olduğu algısını da bu yatırımcılara sunma şansı bulduklarını anlatan Kuzu, "Türkiye'de siyaset kurumu, yabancı yatırımcıların konut sektörüne verdiği önemi keşfetti. Bunu 2012 yılında çıkan mütekabiliyet yasası ile hayata geçirdi. Şimdi bir de yabancı yatırımcıya Türkiye'de oturum ve vatandaşlık hakkı verilmesi gibi konular gündemde. Biz de bu bilinçle bu yılki fuara daha büyük önem veriyoruz. Kuzu Grup olarak İstanbul Ataköy'de hayata geçirdiğimiz SeaPearl Ataköy projemiz, kendini Dubai'de bu yıl da tanıtma fırsatı bulacak" diye konuştu.

Körfez yatırımcısı için İstanbul'un her zaman prestijli bir yer olduğunu belirten Kuzu, "Bunun uzun yıllar devam edeceğini düşünüyorum. Bunun yanında yatırımcıların beklentilerini karşılayacak ölçüde projeler de önemli. Bizim projemiz bu konuda yatırımcıların beklentilerini karşılıyor. Deniz, ulaşım kolaylığı, dizayn gibi birçok etken projelerimizin yatırımcılar tarafından tercih edilmesini sağlıyor" dedi.

Kuzu, Cityscape'de satış yapma konusunda beklentilerinin de yüksek olduğunu anlatarak, bütün ekibiyle yatırımcılara ülkeyi, şehirleri, ekonomiyi anlattıklarını kaydetti.

Yabancılar da alıyor
SeaPearl Ataköy'de şu ana kadar satışların yüzde 40'mı tamamladıklarını belirten Kuzu, bu oranın yüzde 20'lik kısmını yabancılara sattıklarını ifade etti. Kuzu, "SeaPearl Ataköy'ü eşsiz kılan denize sıfır bir konumda inşa ediliyor olmasıdır. Bu anlamda SeaPearl'ü Türkiye'nin en değerli arazisi üzerinde, yükselen İstanbul'un denize sıfır tek premium projesi olarak tanımlayabiliriz. Bununla birlikte projemize, İstanbul trafiğinde zaman kazanmanızı sağlayacak deniz yoluyla da ulaşım imkânı bulunuyor. Bir diğer ayrıcalık yine bulunduğu konum sebebiyle yüksek getiri potansiyelinin olması" diye konuştu.

Geçen yıl eylül ayında Forbes Türkiye'nin gerçekleştirdiği 'İstanbul'un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 Konut Projesi' araştırmasında SeaPearl Ataköy projesinin l'inci seçildiğini hatırlatan Kuzu, "Firmamız ise inşaat sektöründe saygınlığı bulunan uluslararası inşaat dergisi ENR tarafından her yıl açıklanan 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri' listesinde geçen yıla göre 10 basamak yükselerek 141'inci sırada yer aldı. Tüm bu gelişmeler bizler için onur ve gurur verici" dedi.

Tamamı deniz manzaralı
2 etap halinde hayata geçirilen SeaPearl Ataköy'ün ilk etabı 217 bin metrekare inşaat alanına, 6 bin 185 metrekare gölet alanına, 33 bin metrekare de yeşil alan ve yürüyüş yollarına sahip. Projenin ilk etabının 2017 yılının temmuz ayında tamamlanması planlanıyor. 20 katlı 4 blokta 631 üniteden meydana gelen ilk etapta, alanları 88 ila 398 metrekare arasında değişen 1+1'den 4,5+1'e kadar farklılık gösteren konut tipleri yer alıyor. Yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilen SeaPearl'deki tüm bağımsız bölümler deniz manzarasına hâkim bir konumda yükseliyor. 

Milliyet Ek Gatesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181