Şekerbank 262 taşınmazı 26 Eylül'de açık artırma ile satışa çıkarıyor!
Şekerbank 54 ilde KDV'den muaf konut, işyeri ve arsanın bulunduğu toplam 262 taşınmazını açık artırma ile satışa çıkarıyor.

Şekerbank taşınmaz satışı müzayedesi Eskidji tarafından yapılacak. Eskidji Şekerbank müzayedesi 26 Eylül 2019 perşembe günü saat 14:00’da Merkez : ESKİDJİ Yenibosna / İstanbul ve www.eskidji.com web adreslerinde yapılacak. Peyler, müzayede sırasında Açık Artırma yöntemiyle alınacak

Müzayede katılımcılarının
- gerçek kişi olmaları halinde resimli kimlik (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport),
- tüzel kişilerin temsile yetkili olduklarını gösterir yetki belgesi, imza sirküleri,
- başkası adına ihaleye katılanların noterden (gerçek veya tüzel kişiyi temsile ve ilzama yetkili olunduğuna dair ve pey verme, ihaleye katılma v.b özel yetkiyi içeren) vekaletname ibraz etmeleri şarttır. Bunlara ilaveten katılım teminatı tahsilat makbuzu, katılımcı tarafından imzalanmış işbu şartname, müzayede öncesi Eskidji yetkililerine standda teslim edilecektir

Eskidji müzayede Şekerbank satış duyurusu için tıklayınız.
şekerbank'tan satılık gayrimenkuller listesi için tıklayınız.

Eskidji Şekerbank satılık gayrimenkuller ve şekerbank gayrimenkul satış eskidji ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181