Şekerbank dönüşüme özel kredisini anlattı!
Şekerbank Trakya Bölge Müdürlüğü dün Şekerbank 'Çerkezköy Şubesi toplantı salonunda saat 15.00'te "Şekerbank'tan Kentsel Dönüşüme özel kredi" bilgilendirme toplantısı düzenledi.

"GERİDÖNÜŞÜM KREDİSİ VERİLİYOR"
Düzenlenen toplantıya Şekerbank Trakya Bölge Müdürü İbrahim Turgutalp,Çerkezköy Şube Müdürü Esra Yalçın, Şekerbank Bireysel Bankacılık Pazarlama Yönetmeni Ahmet Şentürk,müteahhitler ,firmaların yönetici ve temsilcileri katıldı.Yaklaşık 50 kişinin katıldığı toplantıda konuşan Şekerbank Trakya Bölge Müdürü İbrahim Turgutalp, "Şekerbank'ın Kentsel Dönüşüm yasası kapsamında mülk sahipleri tarafından kullanılacak kredilerde vatandaşlara daha uygun maliyetli ve 120 aya varan vadelerle dönüşüm kredisi verileceğini belirtti.

"120 AYA VARAN VADELERLE KENTSEL DÖNÜŞÜM KREDİSİ "
Şekerbank Trakya Bölge Müdürü İbrahim Turgutalp yaptığı bilgilendirmede “Şekerbank Kentsel dönüşüm yasası kapsamında, mülk sahipleri tarafından kullanılacak kredilerde vatandaşlara daha uygun maliyetli kaynak sağlamak amacıyla Ocak 2013'te Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile imzalanan protokol gereği Şekerbank müşterilerine uygun faiz oranları ve 120 aya varan vadelerle kentsel dönüşüm kredisi sunuyoruz'dedi. Turgutalp, "Şekerbank kentsel dönüşüm alanında sunduğu finansman destekleri ile vatandaşların sağlıklı ve güvenli konutlarda yaşamasına katkı sağlıyor" diye konuştu. Seminerin ardından İbrahim Turgutalp katılımcıların sorularını da tek tek cevapladı.

Çerkezköy Haber Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181